Mesoterapi og Dermaroller Microneedling

Medisinsk hudpleie

Hva er medisinsk hudpleie?

Med medisinsk hudpleie menes som regel hudpleieprodukter som inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser som f.eks. AHA-syrer, retinol, vitaminer og antioksidanter. Vi tilbyr medisinsk hudpleie fra våre lokaler i Oslo sentrum.

Mesoterapi – Microneedling

Hva kan vi behandle med Mesoterapi:

 • Aldrende hud
 • Solskadet hud
 • Grov hud
 • Grå/blek gusten hud
 • Reduserer pigmentering og lysner huden
 • Arr og strekkmerker
 • Akne, rosacea, seborrhea(ekstrem høy talgproduksjon) reduksjon av sebum i talgkjertlene
 • Tørr hud
 • Couperrose

Fraksjonalmeso er en ny generasjons skjønnhetsbehandling som fokuserer på kollageninduksjon.
Allerede etter få behandlinger reduseres rynker og pigmentering – og hudteksturen forbedres.

Om Mesoterapi

Mesoterapi Easy Thouch
Begrepet «meso» er hentet fra mesoderm eller mellomlag av huden. Mesoterapi er en behandling som stimulerer mesoderm, som lindrer et bredt spekter av symptomer og plager. Bindevevet i kroppen, hovedsakelig kollagenet, leddbåndene, senene og musklene, kommer fra mesodermen. Mesodermen innebærer også fettvev og bindevev rundt organer.

Hvordan fungerer behandlingen?
Mesoterapi plasseres rett under overhuden, fra 02mm-0,5mm. Når huden tilføres disse ulike næringsstoffer, har det en positiv effekt på den cellulære metabolismen. Når vi tilfører vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre stimulerer vi kollagendannelsen, strammer opp huden og gir den fuktighet.
Alle produktene for ekseptionmeso-terapi er produsert med aktive ingredienser i farmasøytisk klasse.Våre produkter er sterilisert ved mikrofiltrering for å bevare kvaliteten på alle vitaminer og aktive ingredienser. På hver batch garanterer vi steriliteten og de laveste nivåene av endotoksiner.Vår kvalitet gir rett og slett det beste resultatet uten bivirkninger.
Hvor raskt vil jeg se forskjell på huden etter behandling?
En forbedring av hudtonen kan ses etter bare en behandling med mesoterapi. Hudens volum blir plumpet opp og du vil ha en sunn og frisk glød i ansiktet.
Etter fire til seks behandlinger, som ideelt sett skal utføres i intervaller på først ukentlig, så månedlig vil resultatet være langvarig.Vi har mange forskjellige produkter for mesoterapi som vi skreddersyr etter ditt behov. For eksempel kan vi bruke flere forskjellige produkter i samme behandling i forskjellige områder i ansiktet.

Dermaroller Microneedling

Begrepet «mikronedling» refererer til små punkteringer i huden med tynne medisinske mikronåler. Mikroporene som dannes i denne prosessen, lukker seg innen få minutter. Huden oppfatter dette som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme.

Den kliniske prosedyren for mikronedling kalles kollageninduksjonsterapi (CIT).

Hva kan vi behandle med Dermaroller Microneedling

 • strekkmerker
 • arr
 • aknearr
 • skader i huden etter brann, kirurgi etc
 • rynker og fine linjer
 • pigment
 • melasma (hyperpigmentering)
 • slapp hud
 • store porer

Hvordan fungerer behandlingen?
Den medisinske Dermaroller behandlingen må kun utføres av fagutdannet personell eller helsepersonell/lege. En mild lokalbedøvelse (i kremform) kan påføres dersom det er behov for det. Seks presist formede mikronåler av kirurgisk stål er det optimale antallet for minimal invasis penetrasjon, og minimale vevskader.

eDermastamp behandling gjør at hudens egen regeneringsprosess blir stimulert. Cellevekst resulterer i nye kollagenformasjoner, som fører til kollagendannelse. Overhuden blir da synlig bedre i tykkelse og struktur.

Når du bruker Dermaroller`s produkter for hjemmebehandling, vil det øverste hudlaget bli perforert nesten umerkelig med ekstremt korte mikronåler. Bruk av Dermaroller hjemmerull og Beauty Mouse er smertefritt, fordi det ikke finnes nerveceller i det øverste lag av huden (epidermis).

Hva skjer under huden ved bruk av Dermaroller?
De medisinske Dermaroller mikronålene skaper svært små perforeringer i huden. Huden registrerer disse punkteringen som en skade. Dette utløser hudens reparasjonsfunksjon, selv om punkteringene fra Dermaroller ikke er egentlig en skade, men mer som hudirritasjon. I denne forbindelse reagerer huden ikke ved å danne arrvæv, som den gjør med en injeksjonsnål, men i stedet produserer den vekststoffer. For eksempel får behandling med den medisinske Dermaroller huden til å danne type III kollagenfibre (som har en forsterkende effekt), samt elastinfibre (som gir hudens elastisitet) og nye kapillærer som fremmer sirkulasjon, spesielt i gammelt arrvæv. Arr og rynker fylles og glattes innenfra.

Fordelene i forhold til «ablative» behandlingsmetoder er åpenbare: I motsetning til lasere, dermabrasion eller peels, som gjør huden tynnere og dermed svekker beskyttelsesfunksjonen, stimulerer Dermaroller-behandling bygningen av nye vevslag.
Bortsett fra rødhet i huden som nevnt ovenfor, er det ingen kjente bivirkninger, og behandlingen kan gjentas så mange ganger du ønsker og har behov for.

I motsetning til den medisinske behandlingen som utføres i klinikker, vil ikke de korte mikronålene med Dermaroller hjemmebehandling og Beauty Mouse bygge nytt kollagen. Men hjemmebehandlingen vil fjerne opphopning av døde hudcellene på hudens overflate som gjør at huden ser grå og matt ut. Størrelsen på porene blir også merkbart redusert. Prosedyren øker celleproduksjonen, forynger huden og gjør den mer gjennomsiktig med en frisk og sunn glød.

Hvor raskt vil jeg se forskjell på huden etter behandling?
En forbedring av hudtonen kan ses etter bare en behandling med medisinsk Dermaroller – rynker og arr vil reduseres og bli mindre tydelige. Etter to til fire behandlinger, som ideelt sett skal utføres i intervaller på seks til åtte uker, forbedres for eksempel aknearr med opp til 70%. Hittil har leger brukt Dermaroller® på mer enn 250.000 pasienter over hele verden og behandlet aknearr, pigmentering, brannskader, rynker og solskader hud.


Priser og behandlinger for medisinsk hudpleie

Mesoterapi

Easy Touch er et verktøy som hudpleier eller kosmetisk sykepleier bruker for å få målrettede ingredienser skreddersydd for din hud, ned i det hudlaget det skal virke for å gi en hudforbedring. Ordet “Meso” betyr “mellom” og det er dette hudlaget vi tilfører de aktive stoffene eller næringsstoffene ved hjelp av intradermale mikroinjeksjoner med Easy Touch. Easy touch stempelet har 20 gullbelagte nåler som lager kanaler i huden så vi får næringsstoffer og fuktighet 0,5mm ned i huden akkurat der de skal virke.

Varighet: 01:00

Pris: 1.499 Kr

Mesoterapi 6 behandlinger

Inkludert 3 produkter. Velg tid for første behandling.

Varighet: 01:00

Pris: 8.900 Kr

Mesoterapi 4 behandlinger

Inkludert 2 produkter. Velg tid for første behandling.

Varighet: 01:00

Pris: 5.900 Kr

Demaroller 60 min

Dermaroller kirurgiske mikronåler når gjennom overhuden som utløser kroppens spontane helbredelsesrespons. Ny kollagen og elastin formes og styrker huden innenfra, epidermis blir tykkere og mer smidig for hver behandling. Microneedeling forbedrer rynker, arr, akne, pigmentering, store porer, hudens fasthet, ujevn hudtone, slapp hud, strekkmerker og cellulitter.

Varighet: 01:00

Pris: 1.899 Kr

Demaroller 30 min

Varighet: 00:30

Pris: 1.499 Kr

Demaroller Kur 60 min

3 behandlinger. Velg første behandling.

Varighet: 01:00

Pris: 5.600 Kr

Demaroller Kur 30 min

3 behandlinger. Velg første behandling.

Varighet: 00:30

Pris: 4.400 Kr